Aanbod

Slagerij Lemeire staat synoniem voor kwaliteit en service. U vertrouwt immers op meer dan 75 jaar ervaring en vakmanschap. Ons team staat dagelijks klaar om u te adviseren in het uitgebreide assortiment vlees en vleeswaren.


Heeft U zelf even geen tijd of zin om te kokerellen, dan kunt U terecht in onze traiteur koeltoonbank voor een kant-en-klare maaltijd!


Rund, kalfs -en varkensvlees


Wij behoren tot de 4% van de slagerijen waar de karkassen, zowel rund als varken, nog in het atelier uitgebeend en vakkundig versneden worden volgens de strenge normen van het HACCPplan. Leveringen gebeuren tot drie maal per week waardoor wij steeds kwaliteit en versheid kunnen garanderen.


Salades en charcuterie


Een groot deel van de charcuterie en fijne vleeswaren worden nog in het atelier bereid. Verschillende soorten pasteien, gekookte beenham, grillbacon, breughelspek, procureur, droge worsten, frikandon, boerekop, witte en zwarte triepen, gezouten en gerookte produkten, ... het is maar een greep uit onze ambachtelijke specialiteiten. Tevens is er een grote keuze huisbereide salades die worden afgewerkt met zelfgemaakte mayonaise. De aangekochte charcuterie en salades worden onderworpen aan een enkele strenge selectiecriteria alvorens ze in de koeltoonbank verschijnen.


Kip en gevogelte


Leveringen gebeuren tot drie maal per week waardoor wij steeds kwaliteit en versheid kunnen garanderen.


Kazen


In de winkel is er een aparte koeltoonbank en kaasbollenhouder met een ruime keuze aan Belgische en Franse kazen, melk -en roomprodukten, yoghurt, choco, rijstpap, boter, chocomelk, appelsap, fruitsappen, ...


In de winkel


Een ruime keuze groentenconserven, kruiden, diepvriesprodukten, wijnen, sangria, glühwein, pasta, fondue-olie, bladerdeeg-vidées, houtskool, ...

Info


Slagerij Lemeire


Westremstraat 18

9230 Westrem (Wetteren)

Tel./Fax: 09/369.11.81


www.slagerijlemeire.be

info@slagerijlemeire.beOpeningsuren  • Dinsdag 8u00 - 12u30 / 13u30 - 18u00
  • Woensdag 8u00 - 12u30 / 13u30 - 18u00
  • Donderdag 8u00 - 12u30 / 13u30 - 18u00
  • Vrijdag 8u00 - 12u30 / 13u30 - 18u00
  • Zaterdag 7u30 - 17u00 doorlopend
  • Zondag en maandag gesloten

Ligging


© Slagerij lemeire - Alle rechten voorbehouden - Site by KB