Allergenen
Dieettypes
Biefstuk 1° keus
Steak eerste keus. Malse en smaakvolle biefstuk van het Belgisch wit blauw rundvlees.
€ 2,52 100 gram
Côte à l'os BBQ
Côte à l'os, of “rib met been", gemarineerd in onze huisbereide kruiden -en specerijen mélange.
€ 28,16 1000 gram
Entrecote
Wanneer fijnproevers naar een mals en sappig stukje vlees verlangen, kiezen ze een entrecote. Speciaal voor u op de gewenste dikte gesneden.
€ 2,85 100 gram
Entrecote BBQ
Top stuk rundvlees van de lende, gemarineerd met onze kruidige huisbereide specerijenmengeling.
€ 2,93 100 gram
Filet mignon
Filet mignon is een van de meest malse delen van het rund en heeft een fijne textuur.
€ 3,25 100 gram
Filet mignon BBQ
Eerste keus steak van Belgisch wit blauw, gemarineerd met onze kruidige huisbereide specerijenmengeling.
€ 3,32 100 gram
Filet pur
Filet pur is het beste stuk vlees dat het rund te bieden heeft, zeer mals en héérlijk van smaak. Een premium stuk vlees.
€ 4,75 100 gram
Kalfskotelet zonder been
Mager, mals en sappig kalfsvlees. Vaak gebruikt in de Italiaanse keuken en ideaal om te stoven. Voor de fijnproever!
€ 3,50 100 gram
Rosbief
De rosbief wordt panklaar, dus zonder vlies of vet geleverd en dient gebraden te worden zodat het binnenste vlees nog rood blijft.
€ 2,42 100 gram
Rumsteak
Met zijn zachte smaak is de rumsteak een klassieker. Mager en mals.
€ 2,53 100 gram
Rundsbrochette (± 160 gr./stuk)
Mals Belgisch wit blauw rundsvlees in blokjes gesneden en in een kruidige marinade gewikkeld.
€ 3,86 per stuk
Rundsgehakt
Zuiver, mager en gemalen rundsvlees. Aan de mooie frisse kleur van het vlees kan u onze kwaliteit herkennen. Bevat bijna geen vet.
€ 1,59 100 gram
Rundsstoofvlees vers
De ideale keuze als u zich creatief wilt uitleven in de keuken. De ontvette stukjes rundsvlees zijn klaar te maken op diverse manieren.
€ 1,76 100 gram