Allergenen
Dieettypes
Côte à l'os BBQ
Côte à l'os, of “rib met been", gemarineerd in onze huisbereide kruiden -en specerijen mélange.
€ 28,16 1000 gram
Entrecote
Wanneer fijnproevers naar een mals en sappig stukje vlees verlangen, kiezen ze een entrecote. Speciaal voor u op de gewenste dikte gesneden.
€ 2,85 100 gram
Entrecote BBQ
Top stuk rundvlees van de lende, gemarineerd met onze kruidige huisbereide specerijenmengeling.
€ 2,93 100 gram
Filet kotelet (± 250 gr./stuk)
Een echte klassieker. Het vlees van een kotelet bevat weinig vet en is zeer smaakvol. Versneden uit het ribstuk van het varken.
€ 2,63 per stuk
Filet mignon
Filet mignon is een van de meest malse delen van het rund en heeft een fijne textuur.
€ 3,25 100 gram
Filet mignon BBQ
Eerste keus steak van Belgisch wit blauw, gemarineerd met onze kruidige huisbereide specerijenmengeling.
€ 3,32 100 gram
Gemarineerde kipfilet (± 185 gr./stuk)
Sappig stukje kipfilet in een kruidige en aromarijke marinade. Een heerlijk stukje vlees voor op de BBQ of op de grill.
€ 3,32 per stuk
Gemarineerde saté (± 185 gr./stuk)
Heerlijke stukjes mals gemarineerd varkensvlees en frisse stukjes ajuin op een stokje geprikt.
€ 2,61 per stuk
Gemengd gehakt
Een mengeling van runds -en varkensvlees en een eigen kruidenmix. Dagvers fijn gemalen.
€ 1,16 100 gram
Jagerskotelet gemarineerd (± 250 gr./stuk)
Gemarineerd in een jagersmarinade waardoor de kotelet door de aroma's nóg malser en intenser van smaak wordt.
€ 2,99 per stuk
Kalkoenfilet vers
Mager en sappig vlees. Kalkoengebraad is heerlijk met een champignon -of pepersaus en gegratineerde aardappeltjes of kroketjes.
€ 1,49 100 gram
Kalkoenschnitzel
Een mals en sappig kalkoenlapje gewikkeld in een krokant jasje. Simpel, maar overheerlijk!
€ 1,80 100 gram
Kipfilet (± 200 gr.)
Verse enkele kipfilet. Vetarm en licht verteerbaar.
€ 3,09 per stuk
Kippegyros
Fijne reepjes gemarineerde kipfilet van eerste kwaliteit afgewerkt met vers gesneden groentjes, waaronder rode en groene paprika en ajuin.
€ 1,94 100 gram
Kippenbil (± 350 gr.)
Lekker kruiden en grillen of bakken op de pan! Tevens ideaal om een lekkere vol-au-vent of waterzooi te bereiden.
€ 1,98 per stuk
Kruidenbotersaté (± 185 gr./stuk)
Verse stukjes varkensvlees in een marinade op basis van knoflook, ui, bieslook, dille, peterselie, dragon, rozemarijn,...
€ 2,82 per stuk
Lage rib kotelet (± 250 gr./stuk)
Dit magere vlees is een uitstekende keuze voor uw doordeweekse gerechten. Voor extra smaak krijgt u er ook het been bij.
€ 2,63 per stuk
Mignonette (± 150 gr./stuk)
Wordt versneden uit het rugstuk van het varken, ontvet en versneden naar jouw wens.
€ 2,54 per stuk
Ribben gemarineerd (± 300 gr./stuk)
Een topper op de barbecue! Lekker op smaak gebracht met een huisbereide marinade en kruidenmengeling.
€ 4,80 per stuk
Rundsbrochette (± 160 gr./stuk)
Mals Belgisch wit blauw rundsvlees in blokjes gesneden en in een kruidige marinade gewikkeld.
€ 3,86 per stuk
Rundsgehakt
Zuiver, mager en gemalen rundsvlees. Aan de mooie frisse kleur van het vlees kan u onze kwaliteit herkennen. Bevat bijna geen vet.
€ 1,59 100 gram
Spek gekruid
Zeker niet te missen op elke BBQ: een heerlijk stukje BBQ spek! Vers buikspek, stevig gekruid zoals het hoort! Mals en sappig!
€ 1,42 100 gram
Spiering kotelet (± 250 gr./stuk)
Een zeer sappig en uitermate smaakvol stuk vlees doordat het ietwat meer vet bevat. Voor de echte vleesliefhebber.
€ 2,23 per stuk
Varkensgyros
Eerste keus varkensvlees, gemarineerd, gekruid en vermengd met verse groenten (rode paprika, groene paprika en ui).
€ 1,82 100 gram
Varkenshaasje (± 500 gr./stuk)
Varkenshaasje is een van de fijnste stukjes vlees. Zet deze topper op tafel en het is altijd een beetje feest!
€ 10,28 per stuk
Varkenssnede
Versneden uit het heupstukje van het varken. Extra sappig en mals!
€ 1,58 100 gram
Vers spek
Malse en sappige repen buikspek, ongezouten en niet gerookt.
€ 1,25 100 gram